Gyakran ismételt kérdések (Gy.I.K.)

Van olyan nézet, hogy az akkordok a szöveg sor fölött / mellett jelenjenek meg?

Sajnos nincs ilyen lehetőség. Az oldal elsődleges célja azoknak a segítése, akik már megtanulták a dalt, és csak emlékeztetésre van szükségük. A dal megtanulásához segítség lehetnek a feltűntetett felvételek, illetve a hivatalos kiadványok. Miután már kellő biztonsággal ismerjük a dalt, mankóként segíthet ez az oldal.

Letölthető felvételeket hol találok?

Az oldal nem tartalmaz, és a jövőben sem fog tartalmazni felvételeket (hanganyagokat és videókat). Az interneten elérhető anyagokat igyekszem belinkelni, hogy a tanulásban segítségre tudjanak lenni - akár ezen az oldalon lejátszva, akár az eredeti helyén. A felvételek a legtöbb esetben jogvédelem alatt állnak, így senkit sem bátorítok ezek terjesztésére.

Furcsa az akkordos rész, hogy igazodjak ki rajta?

Nézd meg a jelmagyarázat oldalt, majd néhány dalt a legújabbak közül. Ezeknél a felvétel hallgatása mellett tudod követni az akkordokat és egyéb jelöléseket.

Hibát találtam, hol jelezhetem?

Ha hibát, elírást találsz, vagy tudsz felvételt olyan dalhoz, amihez nincs elérhető magyar és eredeti felvétel, azt köszönettel veszem, ha a dal oldalán található módon beküldöd, és igyekszem mihamarabb feldolgozni.

Ezek hivatalos Hit Gyülekezete dicséret kották?

Az itt megtalálható tartalmak nem tekinthetőek hivatalos forrásnak, de igyekszem mindent a lehető legpontosabban elkészíteni. A dalok megtanulásához a gyülekezet hivatalos kiadványait, valamint a rendszeresen új kiegészítőkkel jelentkező Dicséretes füzetet javaslom.